Tjenester

Under kan du lese litt om noen av våre tjenester du kan få fra oss i samarbeid med DinStream, DMG og Vega Scene.

Landingsider

Skal du arrangere en stream og ønsker en landingside (hjemmeside) så lager vi gjerne dette for deg. Vi kan lage alt fra enkle sider med kun mediaspiller på som streamen vises på, til showcaser, nyhetsartikler eller reklame. Alt etter ønsket format og behov.

Streaming på Facebook eller Youtube

Ønsker du gratis stream kan du bruke en av gjeldene tjenester. Hvis du ønsker å nå et stort offentlig publikum anbefaler vi at du streamer på flere plattformer enn bare en. Skal det være en lukket stream for f.eks ansatte eller en utvalg kundegruppe anbefaler vi deg at du ser på vår Profesjonelle kanalløsning.

Profesjonell Plattform

Vi har samarbeid og tilbyd Vimeo baserte løsninger som kan tilpasses etter ditt behov. Passordbeskyttelse, egen link, reklame og regestreringsfritt. Vi setter opp løsningen etter ditt behov. Kombiner gjerne med landingside fra oss eller så kan du enkelt bare få en EMBED kode som du limer inn på egne nettsider eller kanaler.

Opptak ute

Ønsker du at vi gjør innspillinger hos deg, ute i felten som f.eks fjernintervju, lokasjonsopptak osv så har vi flere gode løsninger for dette i både økonomi og profesjonell prisklasse.

Redigering, klipping og etterarbeid

Vi hjelper deg gjerne med å redigere, klippe og fikse videomaterialet eller annet som skal brukes i enten sammenheng med et arrangement hos oss eller generelt.

Opptak uten stream

Vi tar gjerne å gjennomfører hele arrangementer med opptak og produksjon men da uten streaming. Mange kunder ønsker dette som et økonomisk alternativ da man har muligheten til å ta pauser og samtidig gjøre nødvendig etterarbeid av opptaket og annet for å heller ha en god sending i etterkant. Hør med oss om muligheter her.

Videokonferanse over stream

Ønsker du å ha et liveintervju på streamen med eksterne aktører? Vi har løsningen som gir seerne følelsen av å se på en profesjonell nyhetssending.

Grafikk og Overlays

Vi tilbyr en rekke grafikk og overlays muligheter på både stream, lerret eller opptak. Kanskje du ønsker nedtelling, scoringsliste, navnskilt eller annen grafikk som logo og reklame? Vi fikser det.

Powerpoint på lerret og stream

Enten du skal vise det på lerretet i våre lokaler under en konferanse eller foredrag, får vi også den over i høy kvalitet på streamen til dine seere.

Video in-Stream

Ønsker du å ha filmvisning på stream eller sende film, intervjuer eller annet opptaksmaterialet? Ingen problem. Hør med oss om muligheter.

Prosjektleder og Crew

Trenger du teknikere, prosjektleder eller andre assistenter? Vi har en rekke dyktige mennesker som kan bistå deg både før, under og etter arrangementet.

Trenger du noe vi ikke har ført opp her?
Da ber vi deg ta kontakt med oss, det er godt mulig vi kan hjelpe deg!