Studio 3 Green

Velkommen til vårt Solo Studio med eller uten GreenScreen

Studio med den flotteste utsikten der du kan ha morgen eller kveldsprogram på en intim og stilfull måte.

Her kan du velge mellom å gjøre livestream eller opptak som du kan sende senere, enten via oss eller på egen plattform.

Studio 1 Summit passer perfekt for små konferanser, intervjusituasjon, e-learning, rapporter og mindre pressekonferanser. Her får du en fastkamerapakke som gir et klart og flott bilde. I tillegg får du 2 stk 55″ sideskjermer som kan brukes til å vise presentasjoner, logo eller annen grafikk. Vi har også mye annet tilbehør og teknikk som du ellers er vant til så bare spør om du har behov for noe annet.


Studio plasser for

1-3 aktører på scenen samtidig.


Innhold

  • Hele Summit sky bar som kan brukes til både sminke, omkledning og pauser med god plass.
  • Lyd og lysutstyr.
  • 1 stk liten scene for konferansebruk og stoler for 1-3 aktører.
  • “Sofastream” kan tilbys for de som ønsker å lage enkel podcast eller stream i intervju sammenheng.
  • 2 stk sideskjermer.
  • 3 kamerapakke med komplett regi og klipputstyr.
  • Leietid: 4 timer (mertid kan bookes)

Tillegg til studio

Vi har et godt utvalg tjenester du kan booke til studio. Les mer i menyen over de ulike tilbudene og tjenestene.


Pris

Ta kontakt for priser på kontakt@dinstream.no eller 23140402 (tast 4)

Grunnprisen inkluderer lokalet, grunnleggende utstyrspakke og nødvendig crew. Øvrige tillegg tilkommer. Se eget skjema for priser og mer informasjon for dette.


Book studiotid

[setmoreplus]

BESTILLINGSKJEMA FOR NÆRING
Når du har funnet en ledig tid du ønsker og booke bestiller du det først i kalenderen over her, så fyller du inn og sender inn dette skjemaet etterpå. Ønsker du en befaring før du booker? Ta kontakt med oss på telefon. Alle priser er eks 25% mva og gjelder for kommersielle arrangementer som næring o.l . Er du kultur eller nonprofit? Ta kontakt for egen prisliste.
* les mer om dette på vår tjeneste side. Hvis du ikke booker en fra oss er vi avhengig at du som kunde setter opp kjøreplan, sendeplan og teknisk oversikt.
DinStreams Plattform * Velg i boksene under her.

Standard inkluderer oppsett 1 event/ 1 dag og klargjøring av denne. Du får en egen enkel landingside for eventet/streamen din å kan selv dele denne på nett. Du velger selv hvem som skal se eller få tilgang til denne. Du betaler derfor

tillegg til din landingside som gjør den mer interaktiv og spennende. Denne blir da moderert og styrt av dere om man ikke bestiller en moderator fra oss som bistår arbeidet med dere.

Annet tilbehør og utstyr kan bli lagt til etter behov og på forespørsel. InStream fungerer også om man kun velger opptak og ikke streaming.
Annet tilbehør og utstyr kan bli lagt til

* En videofotograf assisterer regi med å gi levende bilder i stream eller opptak ved å gå inn og ut av bilde eller fokusere på enkeltpersoner eller følge dem.
** Ved bestilling av grafikk og digitale tjenester trenger du en grafiker under avviklingen. Dette gjelder også for InStream tjenestene.
Click or drag a file to this area to upload.