Studio 1 Salongen

Velkommen til vårt store komplette studio

Studio 1 er et komplett flerkamera studio i HD kvalitet med en rekke funksjoner og tilebør og gir deg alle mulighetene du måtte ha behov for.


Studio plasser for

1-5 aktører på scenen samtidig.


Innhold

  • Hele Salongen kan brukes til både sminke, omkledning og pauser med god plass å har også eget toalett.
  • Lyd og lysutstyr.
  • 1 stk liten scene for konferansebruk og stoler for 1-5 aktører.
  • “Sofastream” kan tilbys for de som ønsker å lage enkel podcast eller stream i intervju sammenheng.
  • 3 stk 70″ sideskjermer.
  • 3 kamerapakke med komplett regi og klipputstyr.
  • Leietid: 4 timer (mertid kan bookes)

Tillegg til studio

Vi har et godt utvalg tjenester du kan booke til studio. Les mer i menyen over de ulike tilbudene og tjenestene.


Pris

Ta kontakt for priser på kontakt@dinstream.no eller 23140402 (tast 4)

Grunnprisen inkluderer lokalet, grunnleggende utstyrspakke og nødvendig crew. Øvrige tillegg tilkommer. Se eget skjema for priser og mer informasjon for dette.


Book studiotid

[setmoreplus]


BESTILLINGSKJEMA FOR NÆRING
Når du har funnet en ledig tid du ønsker og booke bestiller du det først i kalenderen over her, så fyller du inn og sender inn dette skjemaet etterpå. Ønsker du en befaring før du booker? Ta kontakt med oss på telefon. Alle priser er eks 25% mva og gjelder for kommersielle arrangementer som næring o.l . Er du kultur eller nonprofit? Ta kontakt for egen prisliste.
* les mer om dette på vår tjeneste side. Hvis du ikke booker en fra oss er vi avhengig at du som kunde setter opp kjøreplan, sendeplan og teknisk oversikt.
DinStreams Plattform * Velg i boksene under her.

Standard inkluderer oppsett 1 event/ 1 dag og klargjøring av denne. Du får en egen enkel landingside for eventet/streamen din å kan selv dele denne på nett. Du velger selv hvem som skal se eller få tilgang til denne. Du betaler derfor

tillegg til din landingside som gjør den mer interaktiv og spennende. Denne blir da moderert og styrt av dere om man ikke bestiller en moderator fra oss som bistår arbeidet med dere.

Annet tilbehør og utstyr kan bli lagt til etter behov og på forespørsel. InStream fungerer også om man kun velger opptak og ikke streaming.
Annet tilbehør og utstyr kan bli lagt til

* En videofotograf assisterer regi med å gi levende bilder i stream eller opptak ved å gå inn og ut av bilde eller fokusere på enkeltpersoner eller følge dem.
** Ved bestilling av grafikk og digitale tjenester trenger du en grafiker under avviklingen. Dette gjelder også for InStream tjenestene.
Click or drag a file to this area to upload.