Hva kan du arrangere med DinStream

Samtaler & Debatter

Arrangementer som dette kan du enkelt avvikle hos oss. Vi tilbyr god atmosfære, bar og tekniske gode muligheter til en god avvikling av hele ditt arrangement.

Foredrag

Kurs, foredrag, temadag eller halvdag med samling av små og store grupper? Legg det til oss. Vi har det du trenger for en smertefri avvikling.

Bedriftsarrangementer

Hold ditt bedriftsarrangement hos oss. Vi tilpasser oss gjerne og hjelper deg med å dekke ditt behov.

Filmvisning

Gjennomgang av reklamefilm, privat visning for grupper eller annet? Hos oss kan du leie kinosal eller konferansesal med muligheter for kinovisning.

Event og konferanse

Hold ditt event eller konferanse hos oss. Vi ligger sentralt og har gode forbindelser til både kollektivt og byen. Kombiner gjerne konferanser og events med en privat kinovisning etterpå? Mulighetene er mange

Streaming og TV-produksjon

Trenger du å få arrangementet ditt over på nett? DinStream & DMG Produksjon hjelper deg med en smidig og god gjennomføring av både korte og enkle til litt mer krevende og vanskelige produksjoner.

Firmafest, Julebord, Sommerfest o.l.

Skal du arrangere for kunder eller ansatte? Vi har gode og fleksible muligheter for deg sentralt og midt i Oslo. Moderne lokaler med det meste av nødvendige fasiliteter.

Teater og show

Har du et stykke eller oppsett der du ønsker muligheter for enten en totalløsning med tilgang til hele teateret og husets fasiliteter? Eller kanskje dere bare trenger et sted å øve? Vi har gode arealer og muligheter for deg.

Andre arrangementer?

Vi hjelper deg gjerne med å legge tilrette for alt fra enkle til kreative arrangementer. Hør med oss på hvordan vi kan bistå deg.