HMS og Vilkår

Covid-19 tiltak og øvrige vilkår

Noen regler ved bruk av DinStream sine tjenester i Covid-19 tidsrommet.
1. Alle besøkende må bruke hansker når man beveger seg rundt i fellesarealene, ta derfor med noen lette vanter eller hansker. Personer som ikke har med dette bes ikke å ta på noe i fellesarealene som heis, dørhandtak osv. Bruk eventuelt genseren som beskyttelse.
2. Vi har 2 toaletter tilgjengelig for bruk, bruk derfor kun disse.
3. Har du symptomer eller føler du deg ikke 100% så ønsker vi at du holder deg hjemme. Personer med symptomer vil bli bortvist.
4. Alt utstyr blir spritet og renset etter bruk. Vi oppfordrer allikevel våre gjester å ikke røre noe teknisk utstyr mer enn nødvendig.
5. Nys i albuen, vask hendene godt når du kommer inn og når du drar fra oss. Hjelp oss med dugnaden.
6. Alle skal holde 1 meters avstand fra hverandre.
7. Vi hilser med å vinke, håndhilsing er dessverre ikke tillatt. (å det er helt greit).
8. Mat og drikke må medbringes. Det er matbutikk 50m over gaten for de som ønsker tilgang på dette.
9. Salongen Studio er tilpasset også for rullestolbrukere. Rullestolbruker må ha med egen ledsager for hjelp og assistanse ved behov.
10. Det er maks tillatt med 5 personer i samme rom som en gruppe. På Salongen Studio er salen delt opp i 2 slik at teknisk og kunde har vært sine områder. Kunde bes derfor om å ikke gå til det tekniske området uten å spørre først. Hold uansett 2 meters avstand.
11. Alle vedlegg og filer skal sendes via nettet for å unngå kontaktsmitte mellom minnebrikker osv.
12. Vega og DMG sine øvrige vilkår gjelder på både arealet som leietaker og rundt avviklingen av det tekniske. Ingen av partene står erstatningspliktige ved endringer eller annet som eks avbestillinger som gjøres av Vega eller DMGs regi. Kunde har 72 timers avbestillings frist. Avbestilling senere enn dette gir utleier fullt vederlag iht opprinnelig avtale.
13. DMG og Vega sine medarebeidere skal hele tiden være på jobb friske og raske. Ved symptomer skal den enkelte holde seg hjemme. Vi forventer det samme hos kunde.